Book nå

Bedriftsarrangement

Gjør festen til et eventyr!

Perfekt båt til din firmafest

Oslo’s båteiere er nå på samme plattform! Bookbaat.no gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til firmafester, arrangement og events på Oslofjorden.

Med et utvalg fra majestetiske seilskuter til tradisjonsrike partybåter ligger alt til rette for at  originale og eventyrlige bedriftsarrangement i Oslo. Vi kan dekke langbord på dekk eller småbord i salongen. Dansegulvet kommer også frem når kvelden blir litt på hell. I det hele, et bedriftsarrangement som vil bli husket i lang tid fremover! 

Nyt deilig mat og drikke

Vi samarbeider med et av Oslos beste cateringfirmaer. Ta en titt i vår matmeny og drikkemeny, og velg mellom smakfulle retter fra havet, et godt utvalg tapasretter og ulike grillmenyer. Til lunsj serverer vi alt fra spekemat til smørbrød, i tillegg til egne lunsjbuffeter.

For at måltidet skal bli komplett serverer vi et rikt utvalg drikkevarer med og uten alkohol. Med Bookbaat kan du forvente en gjennomført helaften med båttur i Oslofjorden.

Har noen i følge allergier? Si fra til oss i forkant av arrangementet, så legger vi til rette for en meny som alle kan nyte.

Gjør bedriftsarrangementet til en reise – med byens beste utsikt! Vi skreddersyr arrangementet sammen med deg.

Festmiddag på fjorden!

Dra på en flytende fest med jobben, og nyt et herlig måltid under åpen himmel, med byens desidert flotteste utsikt!

 

Ombord våre skuter og båter står kvalitet og stolt sjømannskap i høysetet. Gjestene ønskes velkommen på kaia ved Operaen, før vi glir ut Oslofjorden mellom holmer, skjær og fjordens karakteristiske fargerike hytter. Underveis nytes snacks og noe godt i glasset, samt utsikt til mange av Oslos spennende historiske steder.

 

Vel fremme i en lun vik serveres dagens festmiddag – forhåndsbestilt fra en rikholdig, spennende meny av ferske råvarer fra ulike mattradisjoner. Den nytes mens solen synker i havet.

 

Etter middagen setter vi kurs mot Oslo igjen. Under en stadig klarere stjernehimmel slås håret ut, og musikken på, så festen glir over i dans og moro på vei tilbake til byens myldrende natteliv.

Hvorfor bookbaat?

Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskap. Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup og har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer. Hos oss kan du booke cruise med:

Noen minner fra våre arrangementer

Kvalitet og service fra øverste hylle når båteieren selv står bak roret!

Gjester nyter et deilig rekemåltid i kveldssol ombord seilskute, bedriftsfest

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook