Book nå

Teambuilding på Oslofjorden

Bedriftsevent på båt

Firmafest på Oslofjorden

Oslo’s båteiere er nå på samme plattform! Bookbaat.no gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til firmafester og eventer på Oslofjorden. Se priser for båtleie ved å trykke på ønsket båt. Pris for servering og drikke finner du i våre menyer.

Perfekt båt til din firmafest

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem – uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!

En reise i historisk skjærgårdsidyll

Oslofjorden har mang en spennende historisk perle å by på. De karakteristiske gule og røde hyttene er en av mange frydefulle syn fra en båt på fjorden. Men vet du hvorfor de ble bygget slik? Våre båter frakter dere ut for en nærmere titt!

Med 12 timers arbeidsdager seks dager i uka, var fritid og ferie et ukjent fenomen for arbeidsfolk i Oslo (Kristiania) på 1800-tallet. Men da arbeidernes krav om ferietid og kortere arbeidsdager ble innvilget av fabrikkene, ble øyene man kunne nå med båt små yndede ferieparadis. Arbeiderne rodde ut med materiale, og sakte men sikkert reiste de små hytter som kan sies å ligne miniaturhus.

 

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en bedriftsfest med jobben eller festligheter med venner og familie. En sommerfest på fjorden er både en original og eventyrlig opplevelse. Mens byens beste utsikt glir forbi, kan gjestene lene seg komfortabelt tilbake og nyte vår fantastiske matservering i verdensklasse.

Share

Båt til jobbfesten

Kanskje vil dere gjøre arrangementet / eventet til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov – vi kan skilte med både operative seilskuter og lekre motorbåter med masse sjarm, og har garantert båten dere ser etter.

Priser på booking

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden. Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook