Book nå

Transport

Båttransport på Oslofjorden

Ankom destinasjonen med båt

Gjør transporten til en morsom del av arrangementet! Vi garanterer byens beste utsikt. Du kan velge å benytte en av våre båter som transport til din sommerfest i Oslo. Dermed blir selv transporten til en gøyal og begivenhetsrik affære. Vi henter dere på ønsket lokasjon og dropper dere av der dere måtte ønske. Tiden underveis kan dere bruke på sosialt lag, god mat og drikke – for ikke å snakke om en fantastisk utsikt!

Book båt til fjordtur

Båtene og skutene varierer i størrelse og stil, og rommer både store og små selskaper med ulike antall passasjerer. Book tidlig, så sikrer dere favorittbåten til ønsket dato for arrangementet. Ta med kollegaer, venner eller familie på en reise ombord en av våre båter,. Vi garanterer byens beste utsikt!

Transport med båt

Ta med gjestene på en reise ombord en av våre båter/skuter! Vi garanterer byens beste utsikt, og et helt unikt festkonsept. Pynt opp båten til fest, og gjør markeringen til noe helt unikt!

Ankom med stil

Leker du med tanken på å leie en båt til sommerfesten, blåturen, representasjon eller et arrangement? Vi stiller med båter eller skuter i ulike størrelser, perfekte for gjestetransport ved både større og mindre kaianlegg.

Meld inn ønsket lokasjon, så kommer vi og henter festdeltagerne, og dropper dere av der det måtte være ønskelig. Underveis kan gjestene nyte både mat, drikke og snacks etter behov – for ikke å snakke om en fantastisk utsikt! Ta kontakt, så finner vi perfekt båt til arrangementets behov og riktig dato.

Hvorfor bookbaat?

Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskap. Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup og har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer. Hos oss kan du booke cruise med:

Noen minner fra våre arrangementer

Kvalitet og service fra øverste hylle når båteieren selv står bak roret!

Gjester nyter et deilig rekemåltid i kveldssol ombord seilskute, bedriftsfest

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook