Book nå

Sommerfest Oslo

Nyt kvelden til sjøs

Sommerfest på Oslofjorden

Inviter dine kjente og kjære til en eventyrlig sommerfest i Oslo. Og hva er vel ikke bedre enn en avslappende og forfriskende tur på sjøen når du skal nyte sommeren på sitt beste i godt lag. Bookbaat er et av Oslofjordens største selskaper innen booking av båtturer. Flere av våre båter og skuter har huset minnerike sommerfester og arrangementer i over 20 år. Det har gitt eierne en unik kunnskap om Oslofjordens perler, i tillegg til lang erfaring om hva som kreves for å hjelpe deg å arrangere tidenes sommerfest i Oslo!

Du har anledningen; vi byr på omgivelsene!

Vi har alle utallige anledninger til å invitere til en sommerfest i Oslo, og det er få ting som kan slå en kveld med god mat og partystemning sammen med kolleger eller venner i storslagne omgivelser. Mens båten glir gjennom havet, og solnedgangen sørger for stemningsbelysningen, får du en sommerfest i Oslo hvor gjestene garantert vil kose seg i feststemt lag.

All inclusive

Her på bookbaat.no tilbyr vi nettopp dette. Våre 9 tilgjengelige båter og skuter tilrettelegger for deg og ditt følge når dere skal planlegge deres sommerfest. Vi har gode og varierte menyer i verdensklasse, alle rettigheter og passende lokaliteter – uavhengig om selskapet er på 10 eller 300 mann.

Arranger en sjøsatt sommerfest!

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en bedriftsfest med jobben eller festligheter med venner og familie. En sommerfest på fjorden er både en original og eventyrlig opplevelse. Mens byens beste utsikt glir forbi, kan gjestene lene seg komfortabelt tilbake og nyte vår fantastiske matservering i verdensklasse.

Kveldens bukt

Selv om vi (dessverre) ikke kan forutsi været, så kan vi love at skipperen kjenner Oslofjorden og alltid velger en passende bukt hvor båten kan ligge i ro, mens dere inntar et velsmakende måltid på land. Kanskje frister det også med et kveldsbad i solnedgangen?

En båt for deg!

Med et utvalg fra majestetiske seilskuter til tradisjonsrike partybåter ligger alt til rette for at du kan tilby en original og eventyrlig  sommerfest i Oslo. Vi kan dekke langbord på dekk eller småbord i salongen. Dansegulvet kommer også frem når kvelden blir litt på hell. I det hele, en sommerfest som vil bli husket i lang tid fremover!

Få fart på festen med musikk og show

Ingenting sørger for god stemning mer en musikk og underholdning. Vi har et godt samarbeid med en rekke trubadurer, vokalister, band, DJs, Stand-up-komikere og skuespillere. Dermed kan vi tilrettelegge for at du får akkurat den stemningen og tematikken som du ønsker når du skal arrangere sommerfest i Oslo.

Ankom med stil

Du kan også velge å benytte en av våre båter som transport til din sommerfest i Oslo. Dermed blir selv transporten til en gøyal og begivenhetsrik affære. Vi henter dere på ønsket lokasjon og dropper dere av der dere måtte ønske. Tiden underveis kan dere bruke på sosialt lag, god mat og drikke – for ikke å snakke om en fantastisk utsikt!

Share

Unik fest til sjøs

Vi gleder oss til å bistå deg og gjengen med å skreddersy et opplegg som passer deres drøm for ÅRETS sommerfest i Oslo. Uansett behov – vi kan skilte med både operative seilskuter og lekre motorbåter med masse sjarm, og har garantert båten dere ser etter. Pynt opp båten eller skuta og gjør festen til noe helt unikt! Vi tilpasser både rute, mat, drikke og tidsplan etter preferanser og behov.

Sommerfest på Båt

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!


Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden.

Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet.

Idyllisk seilskute eller solid partybåt?

Ønsker du å leie båt i Oslofjorden? Vi har ni båter til disposisjon som passer til ulike anledninger - fra den idylliske seilskuta til de tradisjonelle trebåtene til de romslige og solide partybåtene. Båtene rommer fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket sted, og dropper dere av der det passer best. Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook