Book nå

Rekecruise Oslo

Nyt mat og drikke på Oslofjorden

Sjømat og reker på båt i Oslo

Skal du feire noe stort som bryllup, bursdag eller konfirmasjon? Eller vil du bare ha en deilig dag på fjorden med god mat og godt selskap? Booker du rekecruise i Oslo gjennom Bookbaat.no, kan vi garantere en fantastisk opplevelse på nydelige Oslofjorden. Når du serverer en fullspekket meny med sjømat og reker, vet du at gjestene dine kommer til å ha en god kveld.

Hva inkluderer et rekecruise?

Bookbaat tilbyr fjordcruise både til bedrifter og privatpersoner, og vi skreddersyr turen etter dine behov og ønsker. Vi serverer deilig mat fra vår dyktige cateringpartner, og sammen kan vi sette sammen en opplevelsesrik kveld med nydelig mat og god drikke.

Opplevelser du sent vil glemme

Båt i Oslofjorden er en opplevelse dine gjester sent kommer til å glemme. Blant grønne øyer, blå himmel, og deilig sommerbris, er det ingenting som føles bedre. Oslofjorden er vakker, og den norske sommeren er unik. Ønsker du å ta med bedriften eller selskapet ditt med på et uforglemmelig rekecruise i Oslo, kan vi sette sammen et arrangement og kveld med deilig sjømat og opplevelser.

Arranger en sjøsatt sommerfest!

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en bedriftsfest med jobben eller festligheter med venner og familie. En sommerfest på fjorden er både en original og eventyrlig opplevelse. Mens byens beste utsikt glir forbi, kan gjestene lene seg komfortabelt tilbake og nyte vår fantastiske matservering i verdensklasse.

Share

Rekecruise meny

På menyen kan du blant annet finne:
  • Rekeaften som inkluderer 500 gram upillede, saftige og friske reker med majones, sitron og brød.
  • Havets Fristelser som inkluderer en fullspekket tallerken av scampi, krepsehaler, skagensalat, reker, blåskjell, pastasalat, ørretfilet og mye mer!
  • Seafood de lux som inkluderer, reker, hvitløksmarinert scampi, hummer, skalldyrsalat med blåskjell, kreps, reker, hjerteskjell, og grønnskjell, og mye mer.
Har du gjester som ikke ønsker sjømat, kan du også bestille grillmat, gryteretter, tapas, vegetarmat og mye annet

Rekecruise på Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!


Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden.

Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet.

Hvem er Bookbåt?

Bookbaat.no er et av Oslofjordens største båtbookingselskaper, og er driftet og eiet av båteierne selv. Det er nettopp dette som gjør oss så unike! Et flertall av båtene våre har vært aktive i båtcharter på Oslofjorden i over 20 år. Dette har gitt eierne en unik kunnskap om fjordens perler, samt hva som kreves for å levere det perfekte arrangementet. Tilrettelegging er nøkkelen til et vellykket arrangement Bookbaat legger ned mye innsats i å tilrettelegge for at gjestene skal få det beste ut av sitt arrangement. Vi har blant annet gode avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl. I tillegg samarbeider vi med en rekke vokalister, band, djs, komikere, skuespillere og foredragsholdere, som alle kan bidra til å gjøre arrangementet uforglemmelig! Hos Bookbaat er alle stolte av tilbudet vi leverer, og ikke minst skutene og båtene vi driver. Velkommen ombord!

Hvorfor Bookbåt?

Bookbaat skreddersyr arrangementer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden! Hos oss kan du booke cruise med:
  • Mat og drikke
  • Gode betingelser
  • Underholdning
Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup. Vi har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer.

Idyllisk seilskute eller solid partybåt?

Ønsker du å leie båt i Oslofjorden? Vi har ni båter til disposisjon som passer til ulike anledninger - fra den idylliske seilskuta til de tradisjonelle trebåtene til de romslige og solide partybåtene. Båtene rommer fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket sted, og dropper dere av der det passer best. Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook