Book nå

Underholdning

Underholdning

Underholdning ombord

Musikk og underholdning kan være det lille ekstra som løfter arrangementet, skaper fellesskap og feststemning! 

 

Book Baat samarbeider med et bredt utvalg av artister som står klare for å skape en uforglemmelig kveld på Oslofjorden. Denne siden gir en oversikt over trubadurer, vokalister, band, Djs, Stand-ups, skuespillere, foredragsholdere og andre som kan bookes via oss. Legg inn ønsket underholdningsinnslag i bestillingen på Din side, og gled deg enda litt mer til årets fest på fjorden!

Dos Mosquitos

Dos Mosquitos er underholdning på høyt nivå, med stort repertoar og fleksibilitet etter kundens eget ønske. Bandet kommer i mange forskjellige sammensetninger, der kunden kan velge det som passer er best for anledningen; duo, trio eller fullt band, med forskjellige temaer.

Michael Jackson Show

Det tar skikkelig av når Zombiene kommer på scenen og vi spiller Thriller med fullt trøkk. Under Smooth Criminal får publikum se hvordan det er å være gangster i USA’s kriminelle miljø – kjempetøft! Bandet har valgt ut noen av de beste sangene til Michael Jackson, og satt sammen et 40 minutters show som tar dere med på en reise gjennom hans fantastiske karriere. Dette må bare oppleves!

Aloha Aka

Velkommen til vår sydhavsøy Aloha Aka! Her treffer du Høvding Mmumbo, hans kone Hula-Hula-Hei (Illsint Hibiscus-blomst) og deres døtre kaneli, kanuko og Kaneki. Kanskje den ustabile vulkanguden Kala Kaleka får et utbrudd?

Hula Hotnight

Hula-show med dansere, trommer og blomsterkranser.

Sjørøverfest

Kaptein Svartskjegg er nesten like farlig som sin fetter, kaptein sabeltann, men hakket snillere. Han har med seg sin førstestyrmann, Enøyde Willy, og gjør festen litt farligere! Et klassisk innslag for arrangement med sjørøverprofil.

Meet the Blues Brothers

Svarte dresser, svarte solbriller, svarte hatter, svart humor – og hvite sokker. Blåserekke, dansere, og bluesmobile.

Vill vill vest Show

Den ville vesten inntar festen, og byr på oppvisning og Country/linedance-kurs

Biker's Burnout

Få besøk av to av de tøffeste Harley Davidson-motorsyklene i landet, med medfølgende Bikere. Pluss Norges største Motorsykkel, en Boss Hoss med 8,9 liters V8’er!!

On the Road

Underholdningsinnslag som best beskrives slik: Instant Party, just add Water!

Disconight

Et skikkelig 70-talls Discoshow med ville klær, høye platåsko, og sølvsminke. Vi har med oss en støtsikker blåserekke, og gjør de største hit’ene fra discotiden. Oh yeah!

Pink Floyd Evening

En Pink Floyd-tribute med massevis av lys og genuine tolkninger av de psykedeliske heltene.

Hippieshow

Gå i protesttog, hold en appell. Røyk fredspipe, og make love not war. Alt dette mens dos Mosquitos serverer Janis Joplin låter, Neil Young-klassikere, og annen hippie-musikk.

Noen minner fra våre arrangementer

Kvalitet og service fra øverste hylle når båteieren selv står bak roret!

Gjester nyter et deilig rekemåltid i kveldssol ombord seilskute, bedriftsfest

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook