Book nå

Praktisk Informasjon

For en vellykket tur på Oslofjorden

Planlegging i forkant

Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en klassisk Oslofjord-rute i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Mat, drikke og snacks bestilles på forhånd, og kunden kan gjerne komme med spesielle ønsker for vinforråd og lignende. Vil dere ønskes velkommen med en velkomstdrink? Vi ordner det! Band, stand-up eller foredrag? Ingen problem. Sammen skreddersyr vi turen etter søm av kundens behov og ønsker.

Oppmøtested for turdeltagerne

Turen både starter og ender til vanlig på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia ved Operaen, dersom det er i tråd med kundens ønsker. Det er også fullt mulig å ønske seg et annet oppmøte- eller avstigningssted dersom det passer bedre.

Rute, servering og fest

Når alle er ombord drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Her nytes ofte velkomstdrink, snacks og noe godt i glasset fra barens sortiment. Vel fremme i en lun bukt nytes dagens måltid, mens solen sakte synker i havet. Idet turen hjem starter et passasjerene ofte klare for musikk og dans under stjernehimmelen, og vi kruser erfaringsmessig inn igjen mot Oslo sentrum med stemningen på topp. Ved veis ende går gjestene i havn igjen – gjerne klare for å fortsette feiringen til lands. 

Tips til sukessturen

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg! Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. vi har mikrofon dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer dersom ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke osv. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

Anbefalt lengde er 5 timer.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook