Book nå

Fjordtur Oslo

Byens beste utsikt!

Fjordtur i Oslo med båt eller skute

Båteierne bak bookbaat.no tilbyr et kobbel av unike båter for ulike arangementer, turtyper og anledninger. Vi tar dere med ut på fjordtur til Oslo’s vakreste skjærgårdsidyll! Enten dere er en bedrift på leting etter selskapslokaler for den årlige sommerfesten eller en privatkunde med mål om et unikt bryllup, konfirmasjon eller dåp – vi tar dere med på fjorden!

Oslo Fjordtur Blant Øyene

En fjordtur på Oslofjorden gir mange muligheter! Fjordens utallige små øyer og spennende skjærgård gjør sommerfesten med jobben til en visuell reise.

Leie en båt

Våren 2016 gikk båteierne i bookbaat.no sammen for å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem – uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere eiere kastet seg med, og nå tilbyr nettsiden bookbaat.no en unik park av båter.

Bryllup eller ekspedisjon?

Noen gjør festen til en seile-ekspedisjon, og setter seil før de inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden. Andre sender bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med leker og utfordringer i havnene underveis. Uansett behov – vi har garantert båten eller skuta dere ser etter! Book en fjordtu

Share

Leie båt eller skute

Kanskje vil dere gjøre arrangementet / eventet til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov – vi kan skilte med både operative seilskuter og lekre motorbåter med masse sjarm, og vi skreddersyr turen etter deres behov

Priser på booking

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden. Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook