Book nå

Om Oss

Bookbaat- båteiernes eget Bookingselskap

Bookbaat.no

Bookbaat.no er et av Oslofjordens største båtbookingselskaper, og er driftet og eiet av båteierne selv. Det betyr at din booking kommer direkte til båteieren som selv står bak roret når vi legger fra kai. 


Tilrettelegging er nøkkelen til et vellykket arrangement, og Bookbaat legger ned mye innsats i å tilrettelegge for at gjestene skal få det beste ut av sitt arrangement. Vi har blant annet gode avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl.
I tillegg samarbeider vi med en rekke vokalister, band, djs, komikere, skuespillere og foredragsholdere, som alle kan bidra til å gjøre arrangementet uforglemmelig! Hos Bookbaat er alle stolte av tilbudet vi leverer, og ikke minst skutene og båtene vi driver.

Vår historie

Våren 2016 slo et knippe båteiere seg sammen. Deres felles mål var å skape en nettside der kundene kunne henvende seg direkte til dem – uten fordyrende mellomlegg. På Bookbaat.no får både bedrifter og privatpersoner skreddersy sine fjordturer, bestille mat, drikke og underholdning på ett sted. Dyktige servicemedarbeidere legger seg i selen for at kundene skal kunne booke perfekt båt til arrangementet sitt – til ønsket dato.

Overveldende respons

Hittil har tilbakemeldingene vært overveldende gode, og flere hundre bedrifter og privatpersoner har siden 2016 booket sine favorittbåter gjennom denne siden. De forteller om trygge og erfaringstunge samarbeid, tett oppfølging og velvillige eiere som er stolte av båtene sine og Oslofjordens mange kvaliteter.

Share

Mange års erfaring

Et flertall av båtene våre har vært aktive i båtcharter på Oslofjorden i over 20 år. Dette har gitt eierne en unik kunnskap om fjordens perler, samt hva som kreves for å levere det perfekte arrangementet.
Velkommen ombord!

Høy kvalitet i alle ledd

Eierne i Bookbaat.no tilrettelegger sikrer høy kvalitet i alle ledd gjennom avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl. I tillegg samarbeider de med en rekke trubadurer, vokalister, band, DJs, stand-up-komikere, skuespillere og foredragsholdere, som kan bidra til å gjøre arrangementet uforglemmelig! Vi er alle fantastisk stolte av tilbudet vi leverer, og ikke minst – skutene og båtene vi drifter!

Hvorfor bookbaat?

Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskap. Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup og har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer. Hos oss kan du booke cruise med:

Noen minner fra våre arrangementer

Kvalitet og service fra øverste hylle når båteieren selv står bak roret!

Gjester nyter et deilig rekemåltid i kveldssol ombord seilskute, bedriftsfest

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook