(Eksl. mva)

TREBÅTEN M/S Hestøy:

4600 kr

pr. time

INTIM OG HYGGELIG SALONG MED GOD DEKKSPLASS

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

Om | M/S Hestøy

30 - 60

Fjordtur ombord i en klassisk Colin Archer- treskjøyte

 

Båten var opprinnelig bygget i 1951 som losskjøyte for bruk i ytre Oslofjord. M/S Hestøy er en klassisk Colin Archer treskøyte. Den er 70 fot og har master og seil. Den er sertifisert for 60 passasjerer. Under dekk er en meget intim og hyggelig salong som er sentralfyrt i og med at den også er i bruk på vinterstid. Det er ellers god dekksplass, og dekket er derfor mye brukt på fine sommerdager.

Anbefalt antall gjester

60

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

4 400,-