Tokt med seilskuta S/S Vega
Gjester til bords på seilskuta S/S Vega
Deilige reker på fat ombord seilskuta Vega

S/S Vega

Bli med en 100 år gammel skute på fjordtur! Miljøskuta Vega er perfekt til selskap og fest, og mannskapet setter gjerne seil sammen med gjestene.

Med nær 30 års erfaring med båtcharter, ekspedisjoner og arrangement står familiebedriften Vega Sailing klare for å skape en sømsydd service-opplevelse på Oslofjorden. For dem er Vega en stolt familieskatt, og Oslofjorden en idyll de veldig gjerne vil dele med sine gjester. Skuta er en av Oslofjordens få seiledyktige charterskuter, og er like rigget for ekspedisjon som for deilige selskapskvelder på fjorden. Stolt og tradisjonsrikt sjømannskap står i høysetet for både mannskapet og Lindholm-skipperne, Åke (60) og  Martin (30).

På tur med S/S Vega

På fjordtur med Vega kan gjestene nyte Oslos skjærgård fra sjøsiden. Kanskje vil noen sette seil sammen med mannskapet underveis? Fra det romslige akterdekket kan gjestene nyte Oslofjordens fargerike og historiespekkede skjærgård mens vi kruser forbi holmer og skjær på vei til en lun vik. Vel fremme, i le for vinden, serveres middagen som koldtbord i skutas salong. Når sola har sunket i havet kan håret slås ut på akterdekk - med dans og musikk under stjernene, mens festen glir  inn fjorden på vei tilbake til Oslo.

Om S/S Vega

Skuta er tradisjonsrik og autentisk, med mahogany-interiør, og lune salonger i to etasjer. I tillegg kan man nyte utsikten i friluft fra et stort akterdekk. Innendørs kan det dekkes til 52 personer, mens 65 passasjerer får bordsete utendørs. Målet er å gjøre festen til et lite eventyr på Oslofjorden - en pause fra hverdagen, og en reise i naturskjønne kystlandskap.

Seilekurs og ekspedisjoner

S/S Vega har bred erfaring med bedriftsturer der seiling og aktivitet er del av programmet. Skuta kan leies for både korte og lengre turer langs Oslofjorden, men også for lengre seilaser med stopp langs Norskekysten.

9600
Pris per time
30-85
Anbefalt antall personer
98
Max antall personer tillatt

Fasiliteter

Book båt her:

Estimert pris for turen
kr9 600 eks.mva