EN VIRKELIG VAKKER, TRADISJONSRIK SKUTE!

(Eksl. mva)

TREskuta S/S Svanen:

5500 kr

pr. time

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

Om | S/S Svanen

En elegant, tradisjonsrik seilskute!

 

S/S Svanen er virkelig et vakkert skue når den legger til kai for å hente dere! Skuta eies av Norsk maritimt museum, og har lang erfaring med både korte og lengre turer, Den er perfekt for charter-turer med mindre grupper, der mat- og drikke serveres i tradisjonsrike kulisser.

 

I tillegg er dette den perfekte skuta for bedrifter som ønsker å dra på lengre turer, bli-kjent-opplegg, eller lignende! Vi har sengelasser/hengekøyer til opp mot 30 medseilere, og skreddersyr turen sammen med oppdragsgiver. Her serveres mat fra vår dyktige kokk, og sjø og kystliv nytes mens medseilerne deltar i den praktiske delen av seilingen - som styring, arbeid med seil og andre oppgaver.

30

Anbefalt antall gjester

30

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

5 500,-