Book nå

Oslofjorden Firmafest

Jobbfest i maritime omgivelser

En reise i historisk skjærgårdsidyll

Oslofjorden har mang en spennende historisk perle å by på. De karakteristiske gule og røde hyttene er en av mange frydefulle syn fra en båt på fjorden. Men vet du hvorfor de ble bygget slik? Våre båter frakter dere ut for en nærmere titt!

Med 12 timers arbeidsdager seks dager i uka, var fritid og ferie et ukjent fenomen for arbeidsfolk i Oslo (Kristiania) på 1800-tallet. Men da arbeidernes krav om ferietid og kortere arbeidsdager ble innvilget av fabrikkene, ble øyene man kunne nå med båt små yndede ferieparadis. Arbeiderne rodde ut med materiale, og sakte men sikkert reiste de små hytter som kan sies å ligne miniaturhus.

Arranger en sjøsatt sommerfest!

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en bedriftsfest med jobben eller festligheter med venner og familie. En sommerfest på fjorden er både en original og eventyrlig opplevelse. Mens byens beste utsikt glir forbi, kan gjestene lene seg komfortabelt tilbake og nyte vår fantastiske matservering i verdensklasse.

Share

Skreddersydd Arrangement

Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker. Med Bookbaat kan du skreddersy en personlig tur med båt i Oslofjorden. Seil langs Oslos kyst mens dere nyter deilig drikke og velsmakende mat, bra underholdning og godt selskap. Vi legger ofte til i en lun vik der dere kan nyte dagens middag i solnedgangen. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Priser på booking

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem - uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Vi har båter for alle anledninger og passasjeromfang, og drar gjerne ut på Oslofjorden med både små og store bedrifter ombord. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato! 

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook