Book nå

Leie båt Oslofjorden

Finn båt til ditt event

Velg din favoritt

Sommerfest, bedriftsarrangement eller ekspedisjon med de nye på jobben? Vi har noe for enhver, og tar dere gjerne med på ein reise på Oslofjorden. Båteierne bak bookbaat.no kan sammen tilby en rekke unike båter for ulike behov – både når det gjelder antall passasjerer og turtype.

Riktig båt til ditt arrangement

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem – uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Ønsker du en privat tur på fjorden med en mindre gruppe passasjerer, eller er behovet for plass større i det dere trenger selskapslokaler til jobbfesten før sommerferien?

Share

En båt/skute for enhver anledning

Kanskje vil dere gjøre festen til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov – vi har båten dere ser etter. Husk bare å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!

Et arrangement til alle begivenheter

Vi skreddersyr arrangement til både private grupper og bedrifter. Har du lyst til å leie båt i Oslo, er dette en opplevelse du ikke kan gå glipp av. Høres dette ut som noe for deg? Book din neste opplevelse idag!

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook