Book nå

Leie båt event Oslo

Event i maritime omgivelser

Leie båt eller skute til arrangement i Oslo?

Bookbaat.no samler Oslo’s båteiere på samme plattform, og gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til eventer, arrangementer og firmaturer på Oslofjorden. Sommerfest, representasjon, bryllup eller ekspedisjon med jobbens nyansatte? Vi har båter for alle anledninger og passasjeromfang, og drar gjerne ut på Oslofjorden med både bedrifter og private grupper ombord.

Perfekt båt til ditt arrangement

Da båteierne i BookBåt gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem – uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!

Share

Leie båt eller skute

Kanskje vil dere gjøre arrangementet / eventet til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov – vi kan skilte med både operative seilskuter og lekre motorbåter med masse sjarm, og har garantert båten dere ser etter.

Arrangement på Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

 

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden.

Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet.

Idellyisk seilskute eller solid partybåt

Ønsker du å leie båt i Oslofjorden? Vi har ni båter til disposisjon som passer til ulike anledninger - fra den idylliske seilskuta til de tradisjonelle trebåtene til de romslige og solide partybåtene. Båtene rommer fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket sted, og dropper dere av der det passer best. Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook