Book nå

Fjordcruise Oslo

Eventyrlig fest på fjorden

Du har anledningen; vi byr på omgivelsene!

Vi har alle utallige anledninger til å invitere til en sommerfest i Oslo! Og det er få ting som kan slå en kveld med god mat og partystemning sammen med kollegaer eller venner i storslagne omgivelser! Mens båten glir gjennom havet og solnedgangen sørger for stemningsbelysningen vil garantert alle feststemte fryde seg på DIN sommerfest.

Inviter til en eventyrlig sommerfest i Oslo

Det er fantastisk deilig og forfriskende med en tur på sjøen! Og når anledning er en ordentlig sommerfest, så kan det jo knapt bli bedre! Her på bookbåt.no tilbyr vi nettopp dette! Våre 9 tilgjengelige båter og skuter tilrettelegger for deg og ditt følge når dere skal planlegge deres sommerfest. Vi har gode og varierte catering-tilbud i verdensklasse, alle rettigheter og passende lokaliteter om selskapet er 10 eller 300, eller noe midt imellom.

Kveldens bukt

Selv om vi (dessverre) ikke kan forutsi været, så kan vi love at skipperen kjenner Oslofjorden og alltid velger ei passende bukt hvor båten vil ligge i ro mens dere inntar et velsmakende måltid. Og kanskje frister det med et kveldsbad i solnedgangen for noen og enhver?

En båt for deg

Med et utvalg fra majestetiske seilskuter til tradisjonsrike partybåter ligger alt til rette for at du kan tilby en original og eventyrlig  sommerfest i Oslo. Vi kan dekke langbord på dekk eller småbord i salongen. Dansegulvet kommer også frem når kvelden blir litt på hell. I det hele, en sommerfest som vil bli husket i lang tid fremover!

Share

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi gleder oss til å bistå deg og gjengen med å skreddersy et opplegg som passer deres drøm for ÅRETS sommerfest i Oslo. 

Nyt mat og drikke fra en rik meny

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

 

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden.

Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet.

Idellyisk seilskute eller solid partybåt

Ønsker du å leie båt i Oslofjorden? Vi har ni båter til disposisjon som passer til ulike anledninger - fra den idylliske seilskuta til de tradisjonelle trebåtene til de romslige og solide partybåtene. Båtene rommer fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket sted, og dropper dere av der det passer best. Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook