Book nå

Bookbaat

Book direkte fra eier

Båteiernes eget bookingselskap

Båteierne i bookbaat.no er stolte av å levere service fra øverste hylle når de inviterer deg ombord. På denne siden kan du sikre deg perfekt båt til ditt arrangement, og slippe dyre mellomlegg. Da båteierne bak bookbaat.no slo seg sammen ville de skape en nettside der kundene kunne henvende seg direkte til dem – uten fordyrende mellomlegg. For å sikre at kunden fikk riktig båt til sitt arrangement (alt fra bedriftsfester, sommerfester, representasjon og ekspedisjon til bryllup og dåp) ville de samle seg på en felles side.

Enkelt å booke både selskapslokaler og servering

Målet var å skape en oversiktlig plattform hvor man enkelt kan lete seg frem til både båter, mat- og drikkemenyer, og booke flytende selskapslokaler til sitt arrangement. Hvor finner du vel vakrere utsikt enn fra en båt på Oslofjorden?

Fjordturer og båtcharter

Hittil har tilbakemeldingene vært overveldende gode, og flere hundre bedrifter og privatpersoner har siden 2016 booket sine favorittbåter til fjordturer gjennom denne siden. Vi er stolte av å invitere hyggelige selskap inn i våre skuter og motorbåter, og gleder oss til mange deilige båtturer på Oslofjorden i årene som kommer!

Share

Skreddersydd Arrangement

Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker. Med Bookbaat kan du skreddersy en personlig tur med båt i Oslofjorden. Seil langs Oslos kyst mens dere nyter deilig drikke og velsmakende mat, bra underholdning og godt selskap. Vi legger ofte til i en lun vik der dere kan nyte dagens middag i solnedgangen. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Hvorfor BookBaat?

Bookbaat skreddersyr arrangementer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden!
  • Mat og drikke
  • Gode betingelser
  • Underholdning
Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup. Vi har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer.

Hvem er Bookbåt?

Bookbaat.no er et av Oslofjordens største båtbookingselskaper, og er driftet og eiet av båteierne selv. Det er nettopp dette som gjør oss så unike! Et flertall av båtene våre har vært aktive i båtcharter på Oslofjorden i over 20 år. Dette har gitt eierne en unik kunnskap om fjordens perler, samt hva som kreves for å levere det perfekte arrangementet. Tilrettelegging er nøkkelen til et vellykket arrangement Bookbaat legger ned mye innsats i å tilrettelegge for at gjestene skal få det beste ut av sitt arrangement. Vi har blant annet gode avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl. I tillegg samarbeider vi med en rekke vokalister, band, djs, komikere, skuespillere og foredragsholdere, som alle kan bidra til å gjøre arrangementet uforglemmelig! Hos Bookbaat er alle stolte av tilbudet vi leverer, og ikke minst skutene og båtene vi driver. Velkommen ombord!

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook