Book nå

Båttur Oslofjorden

Båttur på Oslofjorden

Forfriskende båttur

Drømmer du om en forfriskende båttur i Oslofjorden? Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og større selskaper. Du står for invitasjonene, og vi henter dere på Rådhusbryggen ved Aker Brygge eller Revierkaia ved Operaen. Gjør deg klar for en opplevelse du sent vil glemme!

Et selskapslokale utenom det vanlige

Med en båttur i Oslofjorden kan du gi arrangementet ditt et selskapslokale utenom det vanlige. Hos Bookbaat skreddersyr vi en personlig fjordtur langs Oslo-kysten, så gjestene kan nyte deilig drikke og mat fra øvreste hylle ombord våre flytende selskapslokaler. Målet for turen er som regel en lun vik der gjestene kan nyte dagens middag i solnedgangen, og påfølgende feststemning når vi kruser tilbake til byen under stjernene.

Bedriftsfest - en uforglemmelig kveld med båttur i Oslofjorden

Er det egentlig noe som slår en sommerfest med jobben på havet? Arranger en båttur i Oslofjorden – da vil stemningen garantert være på topp. Dere kan nyte en forfriskende dag på havet, mens dere koser dere med all inclusive og underholdning på scenen. Vi kan dessverre ikke kontrollere været, men vi kjenner Oslofjorden bedre enn noen annen. Vi finner alltid en vik eller bukt hvor båten kan ligge i ro, mens dere nyter et velsmakende måltid. Turen starter normalt på Rådhusbrygge 2 ved Aker Brygge, eller på Revierkaia like ved Operaen. Anbefalt lengde på arrangementet er fem timer. Dette gir dere god tid til å kose dere i godt selskap, og oppleve en helt unik sommerfest i Oslo.

Share

Privat arrangement

Skal du arrangere bryllup? Hvorfor ikke kombinere den store dagen med en båttur i Oslofjorden ombord en av våre båter? Vi garanterer byens beste utsikt og et helt unikt konsept som skreddersys etter brudeparets behov.

Du kan velge å tilbringe festen ombord på båten eller legge i land på en av de mange små vikene og øyene i Vestfjorden, utenfor Asker og Sandvika. Disse små øyene er perfekt som bakgrunn for festmåltidet, mens solen synker ned i havet rundt. Ta kontakt med en av våre skippere, så hjelper vi deg med å skreddersy en tur tilpasset dine ønsker og visjoner.

Det er ikke bare bryllupsfesten som kan legges til en av våre spektakulære båter. Vi har også erfaring med en rekke familieselskaper – alt fra dåpsfest til konfirmasjon.

Nyt mat og drikke fra en rik meny

Når du stiger om bord på en båttur i Oslofjorden med Book Baat, skal det ikke stå på maten. Vi samarbeider nemlig med et av Oslos beste cateringfirmaer. Velg mellom smakfulle retter fra havet, et godt utvalg tapasretter og ulike grillmenyer. Til lunsj serverer vi alt fra smørbrød til spekemat og egne lunsjbuffeter. Har noen i følget allergier? Si ifra på forhånd, så legger vi til rette for en meny som alle kan nyte. For at måltidet skal bli komplett, serverer vi også et variert utvalg av drikkevarer. Med andre ord ligger alt til rette for en gjennomført helaften når du bestiller en båttur i Oslofjorden med oss

Underholdning

Sett en ekstra spiss på kvelden med underholdning! Når man skal legge til rette for god stemning, gjelder det å ha riktig underholdning. Vi i Bookbaat samarbeider med et bredt utvalg av artister – både trubadurer, vokalister, band, DJs, Stand-ups og foredragsholdere. Blant våre favoritter finner du Dos Mosquitos, som har et stort repertoar og fleksibilitet etter kundens egne ønsker og tematikk. Vi kan også anbefale Michael Jackson Show, en fantastisk musikkreise gjennom karrieren til en av verdens største artister. For temakvelder kan vi tilby underholdning som Aloha Aka, Sjørøverfest, Vill Vest Show og Biker’s Burnout. Vi har noe for enhver smak!

Idellyisk seilskute eller solid partybåt

Vi har hele 9 båter til disposisjon, alt fra idylliske seilskuter til tradisjonelle trebåter og partybåter med romslig plass til større arrangementer. Her finner du med andre ord en båt til enhver anledning, som rommer alt fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket lokasjon og dropper dere av der dere måtte ønske. Når du bestiller en båttur i Oslofjorden gjennom oss, regnes timeprisen fra den tid båten er bestilt - til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er 5 timer. Ved leie av en våre båter får du inkludert fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Ut over dette kan vi også skreddersy en båttur i Oslofjorden etter dine ønsker.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook