Book nå

Båttur Oslo

Båttur i Oslo

En uforglemmelig aften på fjorden

Ta med deg hele selskapet ditt på en spektakulær og opplevelsesrik båttur i Oslo. Bookbaat.no tilbyr spennende reiser i Oslofjorden, og skreddersyr arrangement til både private og bedrifter. Ta kontakt idag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!

Bookbaat skreddersyr arrangementer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden!

Opplevelsesrikt fjordcruise i vakre Oslofjorden

Ønsker du å feire din neste begivenhet med en båttur i Oslo, bør du booke din neste opplevelse med Bookbaat.no. Vi sørger for at turen din blir en uforglemmelig kveld spekket med det du og ditt selskap ønsker. Hos Bookbaat.no skreddersyr vi arrangementer etter dine behov, og vi kan stå for alt fra mat og drikke til underholdning. Vi arrangerer bryllup, rekecruise, sommerfester og mye mer. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

Share

Hvem er Bookbaat?

Bookbaat.no er et av Oslofjordens største bookingselskaper, og er driftet og eiet av båteierne selv. Det er nettopp dette som gjør oss så unike! Et flertall av båtene våre har vært aktive i båtcharter på Oslofjorden i over 20 år. Dette har gitt eierne en unik kunnskap om fjordens perler, samt hva som kreves for å levere det perfekte arrangementet. Bookbaat legger ned mye innsats i å tilrettelegge for at gjestene skal få det beste ut av sitt arrangement. Vi har blant annet gode avtaler med kvalitetsleverandører på alt fra sjømat, catering, vin og øl. Velkommen ombord!

Skreddersydd Båttur

Bookbaat skreddersyr båtturer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden!

Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup. Vi har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook