Book nå

Båtcharter Oslo

Charter Oslofjorden

Charter til din fest

Båtcharter på Oslofjorden har lange tradisjoner. Båteierne bak bookbaat.no ønsker å vise dere det beste fjorden har å by på – i kjent charter-stil! Leier du en båt via bookbaat.no er du sikret kvalitet fra øverste hylle, tungt erfarne medarbeidere og mat og drikke fra øverste hylle. Båteierne er lommekjente i alle Oslofjordens kriker og kroker, og tar dere med på en charteropplevelse av de sjeldne.

Ekte charter - mat og drikke på fjorden

Deilig mat og drikke bookes i forkant, og både snacks og noe godt i glasset kan kjøpes ombord, eller bestilles før turen. Gjør bedriftsfesten eller det private arrangementet til en reise, len dere tilbake og nyt charterlivet på sitt aller beste!

Share

Fjordturer og Båtcharter

Drømmer du om en forfriskende båttur i Oslofjorden? Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og større selskaper. Du står for invitasjonene, og vi henter dere på Rådhusbryggen ved Aker Brygge eller Revierkaia ved Operaen. Gjør deg klar for en opplevelse du sent vil glemme!

Priser på charter

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden. Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Skreddersydd Charter

Bookbaat skreddersyr arrangementer for bedrifter, og for private grupper og selskap. Med en av våre båter, kan du ta med deg dine gjester på et spektakulært rekecruise i Oslofjorden!

Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup. Vi har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook