Book nå

Båt Oslofjorden

Båt på Oslofjorden

En uforglemmelig aften på fjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten! Bookbaat tilbyr fjordcruise både til bedrifter og privatpersoner, og vi skreddersyr turen etter dine behov og ønsker. Vi serverer deilig mat fra vår dyktige cateringpartner, og sammen kan vi sette sammen en opplevelsesrik kveld med nydelig mat og god drikke.

Idyllisk seilskute eller solid partybåt?

Ønsker du å leie båt i Oslofjorden? Vi har ni båter til disposisjon som passer til ulike anledninger – fra den idylliske seilskuta til de tradisjonelle trebåtene til de romslige og solide partybåtene. Båtene rommer fra 10 til 180 personer. Vi henter dere på ønsket sted, og dropper dere av der det passer best. Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

Share

Skreddersydd Arrangement

Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker. Med Bookbaat kan du skreddersy en personlig tur med båt i Oslofjorden. Seil langs Oslos kyst mens dere nyter deilig drikke og velsmakende mat, bra underholdning og godt selskap. Vi legger ofte til i en lun vik der dere kan nyte dagens middag i solnedgangen. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner

Priser på booking

Pris for båt i Oslofjorden beregnes på timer. Timeprisen starter fra tidspunktet båten er bestilt, til siste gjest er på land. Minimum leieperiode er fem timer. Du kan gjerne benytte deg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangementer på fjorden. Inkludert i prisen er fartøy, bunkers, mannskap, serveringspersonell, forsikring og havneavgifter. Endelig bestilling av mat og drikke må være oss i hende senest åtte dager før arrangementet. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Event på Båt Oslofjorden

Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskap. Vi kan arrangere alt fra sommerfester til bryllup og har tidligere opplevd stor suksess med uforglemmelige øyeblikk og fjordturer. Hos oss kan du booke cruise med:

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook