(Eksl. mva)

S/Y SANTANA

Nydelig klassisk seilbåt!

pris

4250,-

PR TIME

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

12

Anbefalt antall gjester

12

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

Underholdning

 

Praktisk informasjon

Om | S/Y Santana

Den perfekte båten for korte eller lengre turer!

S/Y SANTANA er en nydelig klassisk seilbåt på 71 fot. Hun har to cockpiter, et romslig dekk, og en stor salong og bysse nede. Her er det god plass til 12 personer. Hun er klar for alle typer oppdrag, kort eller lang seilas. Alt fra mindre hyggeturer i indre Oslofjord til turarrangement for grupper som ønsker noe mer. Med skipperens erfaring er vi klare for å seile ut på havet!

 

 

 

 

 

 

Du kan ta turen som en ren nytelse og opplevelses-seilas, men vi ønsker også at de deltagerne som ønsker skal få andre erfaringer gjennom generell opplæring i seiling. Da må deltagerne ta sin tørn og bidra på alle oppgaver slik en seilbåt krever.

 

Vi starter gjerne fra Son, Hankø eller annet ønskelig sted dersom havet frister mer enn fjordseilas. Men – vi tar gjerne en kortere seilas i indre Oslofjord også.

 

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

4300,-