tradisjonsrik seilskute med fokus på kvalitet.

(Eksl. mva)

Seilskuten | S/S Vega

6500 kr

pr. time

Bilder: NRK P3 på tur med S/S Vega

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

Om | S/S Vega

Bli med en 100 år gammel skute på fjordtur!

Etter over 20 års erfaring i charterbransjen står mannskapet klare for å skape en sømsydd service-opplevelse på Oslofjorden.

 

På fjordtur med oss kan gjestene nyte Oslos skjærgård fra sjøsiden. Kanskje vil noen sette seil sammen med mannskapet underveis? Vi kruser forbi holmer og skjær, og serverer festmiddagen i en lun vik.  Når sola har sunket i havet kan festen begynne på akterdekk - med dans og musikk under stjernene, mens vi glir  inn fjorden på vei tilbake til Oslo.

 

Praktisk informasjon

30 -

85

Anbefalt antall gjester

98

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

Underholdning

Om S/S Vega

Skuta er tradisjonsrik og autentisk, med mahogany-interiør, og lune salonger i to etasjer. I tillegg kan man nyte utsikten i friluft fra et stort akterdekk. Innendørs kan det dekkes til 52 personer, mens 65 passasjerer får bordsete utendørs. Målet er å gjøre festen til et lite eventyr på Oslofjorden - en pause fra hverdagen, og en reise i naturskjønne kystlandskap.

 

Seilekurs og turer for bedrifter og organisasjoner!

 

S/S Vega har bred erfaring med bedriftsturer der seiling og aktivitet er del av programmet. Skuta kan leies for både korte og lengre turer langs Oslofjorden, men også for lengre seilaser med stopp langs Norskekysten.

 

Våren 2018 figurerer seilskuta som kulisse for "Planet plast", med daglige direktesendinger på NRK.

Dette var en stor suksess og vi har spennende planer for 2019!

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

6 300,-

Hvorfor ikke legge festen til flytende selskapslokaler, og gjøre arrangementet til en reise? På den 100 år gamle seilskuten S/S Vega kan du nyte skjærgården fra sjøsiden mens vi loffer ut Oslofjorden på leting etter en lun vik hvor vi kan ankre opp. Her inntar gjestene et bedre måltid, mens solen synker i havet. På vei tilbake til byen, er det ofte god stemning med musikk og dans på akterdekket under stjernene!

 

Mannskapet har over 15 års erfaring med charter i alle byer langs Oslofjorden, og leverer mat og service fra øverste hylle. I hovedsalongen kan vi dekke til 44 gjester, og i akter-salongen til 8. Det er også plass til 65 til bords ute.