booking@bookbaat.no

PRIS: LEIE bÅT TIL arrangement I OSLO

Bookbaat.no samler Oslo´s båteiere på samme plattform, og gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til eventer, arrangementer og firmaturer på Oslofjorden.

 

Se priser for båtleie ved å trykke på ønsket båt. Pris for servering og drikke finner du i våre menyer.

 

Prisen for leie av båt til sommerfest, representasjon, bryllup eller ekspedisjon med jobbens nyansatte varierer - både med tanke på båt, omfang og passasjerkapasitet. Vi har båter for alle anledninger og passasjeromfang, og drar gjerne ut på Oslofjorden med både bedrifter og private grupper ombord.

 

Perfekt båt til ditt event

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem - uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!

 

Leie båt eller skute

Kanskje vil dere gjøre arrangementet / eventet til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov - vi kan skilte med både operative seilskuter og lekre motorbåter med masse sjarm, og har garantert båten dere ser etter.