Rekecruise Oslo

 

Skal du feire noe stort som bryllup, bursdag eller konfirmasjon? Eller vil du bare ha en deilig dag på fjorden med god mat og godt selskap? Booker du rekecruise i Oslo gjennom Bookbaat.no, kan vi garantere en fantastisk opplevelse på nydelige Oslofjorden.

Båt Oslofjorden

 

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

Båttur Oslo

 

Ta med deg hele selskapet ditt på en spektakulær og opplevelsesrik båttur i Oslo. Bookbaat.no tilbyr spennende reiser i Oslofjorden, og skreddersyr arrangement til både private og bedrifter. Ta kontakt idag for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!

Båttur Oslofjorden

 

Drømmer du om en forfriskende båttur i Oslofjorden? Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og større selskaper. Du står for invitasjonene, og vi henter dere på Rådhusbryggen ved Aker Brygge eller Revierkaia ved Operaen. Gjør deg klar for en opplevelse du sent vil glemme!

Leie båt Oslo

 

Ønsker du å leie båt i Oslo? Hos Bookbaat.no kan du leie noen av de fineste båtene i Oslofjorden, samt med det beste mannskapet og den beste maten. Sammen kan vi skreddersy en båttur du sent vil glemme.

Populære søk

|   Populære søk  |

 booking@bookbaat.no
  •