Book nå

Passasjerer båt Oslo

Ombord på båt i Oslofjorden

Velg riktig båt

Båteierne i bookbaat.no tilbyr mange ulike båter – både når det gjelder størrelse, passasjerkapasitet og stil. Felles for alle er kvalitet og service fra øverste hylle. På bookbaat.no finner du båter for enhver anledning – både for bedrifter og private grupper. Vår største skute har en passasjerkapasitet på 180 festdeltagere, perfekt for  arrangementer og fester med mange deltagere.

Antall passasjerer på fjordtur

Båtene og skutene varierer i størrelse og stil, og rommer både store og små selskaper med ulike antall passasjerer. Book tidlig, så sikrer dere favorittbåten til ønsket dato for arrangementet!

Fjordcruise på Oslofjorden

Videre finner du skuter og motorbåter for store- mellomstore og små bedrifter og grupper som vil på fjordturer og fjordcruise. Alle med rikelig tumleplass både ute og inne, flotte soldekk og behagelige sitteseksjoner både utendørs og under tak. Målet er å alltid kunne tilby perfekt båt for ditt arrangement. Booker du tidlig er dere sikret at favorittbåten er ledig på datoen dere har valgt for eventet.

Share

Skreddersydd Arrangement

Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker. Med Bookbaat kan du skreddersy en personlig tur med båt i Oslofjorden. Seil langs Oslos kyst mens dere nyter deilig drikke og velsmakende mat, bra underholdning og godt selskap. Vi legger ofte til i en lun vik der dere kan nyte dagens middag i solnedgangen. Skal du arrangere sommerfest for jobben? En fjordtur med familien? Eller et bryllup du sent vil glemme? Med Bookbaat får du selskapslokaler utenom det vanlige. Det er ingenting som slår en forfriskende dag på havet i lag med gode venner.

Priser på booking

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem - uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Vi har båter for alle anledninger og passasjeromfang, og drar gjerne ut på Oslofjorden med både små og store bedrifter ombord. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato! 

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook