Book nå

Konfirmasjon på båt

Konfirmasjon på Oslofjorden

Legg konfirmasjonen til sjøs

Gjør konfirmasjonen til en reise mellom holmer og øyer! Ta med gjestene på en reise ombord en av våre båter. Båteierne bak BookBåt garanterer perfekt båt for din konfirmasjon, og byens desidert beste utsikt. Pynt opp båten til konfirmasjon, og gjør festen til noe helt unikt! Båteierne i bookbaat.no er lommekjente i Oslofjordens fine nett av øyer, holmer og skjær, og hjelper dere med å skape drømmekonfirmasjonen!

Konfirmasjon på båt

Gjestene hentes i valgfri havn, og deretter går turen ut til sjøs. Dere velger selv om  festen skal være ombord, eller ankre opp, og kanskje gå i land? Flere av fjordens lune viker er perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid – før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning, og skreddersyr turen sammen med brudeparet.

Share

En flytende konfirmasjon

I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finnes det for eksempel uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp, og kanskje gå i land? Dette er også perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid, mens gjestene ser solen kaste gullglans over havet og skjærgården på alle kanter.

Konfirmasjon på Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook