Book nå

Familieselskap Oslofjorden

Familieselskap på båt

Med familien på Oslofjorden

Skal du arrangere et familieselskap? Kombiner den store dagen med en Båttur i Oslofjorden på en av våre vakre seilskuter. Vi garanterer byens beste utsikt, naturskjønne omgivelser og et helt unikt konsept. Velg mellom å tilbringe festen om bord på båten eller legge til lang på en av de mange små vikene og øyene i Vestfjorden, utenfor Asker og Sandvika. Disse små øyene er perfekte som bakgrunn for festmåltidet, mens solen synker ned i havet rundt. Kontakt en av våre skippere, så hjelper vi deg med å skreddersy en tur tilpasset dine ønsker og visjoner. Vi har god erfaring med mange typer arrangementer, som familieselskap, dåpsfest og konfirmasjon.

Et selskapslokale utenom det vanlige

Med en båttur i Oslofjorden kan du gi arrangementet ditt et selskapslokale utenom det vanlige. Hos Bookbaat skreddersyr vi en personlig fjordtur langs Oslo-kysten, så gjestene kan nyte deilig drikke og mat fra øvreste hylle ombord våre flytende selskapslokaler. Målet for turen er som regel en lun vik der gjestene kan nyte dagens middag i solnedgangen, og påfølgende feststemning når vi kruser tilbake til byen under stjernene.

En reise i historisk skjærgårdsidyll

Oslofjorden har mang en spennende historisk perle å by på. De karakteristiske gule og røde hyttene er en av mange frydefulle syn fra en båt på fjorden. Men vet du hvorfor de ble bygget slik? Våre båter frakter dere ut for en nærmere titt! Med 12 timers arbeidsdager seks dager i uka, var fritid og ferie et ukjent fenomen for arbeidsfolk i Oslo (Kristiania) på 1800-tallet. Men da arbeidernes krav om ferietid og kortere arbeidsdager ble innvilget av fabrikkene, ble øyene man kunne nå med båt små yndede ferieparadis. Arbeiderne rodde ut med materiale, og sakte men sikkert reiste de små hytter som kan sies å ligne miniaturhus.

Share

Et flytende familieselskap

Hos oss kan du arrangere tidenes sommerfest, enten det er en bedriftsfest med jobben eller festligheter med venner og familie. En sommerfest på fjorden er både en original og eventyrlig opplevelse. Mens byens beste utsikt glir forbi, kan gjestene lene seg komfortabelt tilbake og nyte vår fantastiske matservering i verdensklasse.

Arrangement på Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten! og dropper dere av der det passer best. Båtene styres av styrmenn med lang erfaring på Oslofjorden. Fjorden er et viktig rekreasjonsområde på sommerstid, med et yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre omgivelsene legger perfekt til rette for å nyte late sommerdager. Bare si fra til styrmannen hvis dere vil stoppe og ta en badepause.

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook