Book nå

Dåp på Oslofjorden

Lei båt eller skute til dåp

Dåp på båt Oslo

Ta med gjestene på en reise ombord en av våre båter/skuter! Vi garanterer byens beste utsikt, og et helt unikt festkonsept. Pynt opp båten til fest, og gjør markeringen til noe helt unikt! I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finner du uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp, og kanskje gå i land? Dette er perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid – før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning, og skreddersyr turen sammen med kunden.

Dåp til sjøs

Gjestene hentes i valgfri havn, og deretter går turen ut til sjøs. Brudeparet velger selv om de vil ha vielsen ombord, eller ankre opp, og kanskje gå i land? Flere av fjordens lune viker er perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid – før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning, og skreddersyr turen sammen med brudeparet.

Perfekt båt for din dåp

Bookbaat.no samler Oslo’s båteiere på samme plattform, og gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til eventer, arrangementer og firmaturer på Oslofjorden. Se priser for båtleie ved å trykke på ønsket båt. Pris for servering og drikke finner du i våre menyer.

Share

En flytende dåp

I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finnes det for eksempel uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp, og kanskje gå i land? Dette er også perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid, mens gjestene ser solen kaste gullglans over havet og skjærgården på alle kanter.

Dåp på Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook