Book nå

Bryllup på båt Oslo

Bryllup på båt Oslo

Maritim bryllupsfeiring

Gjør bryllupet til en reise mellom holmer og øyer! Ta med gjestene på en bryllupsreise ombord en av våre båter. Båteierne bak bookbaat.no garanterer perfekt båt for ditt drømmebryllup, og byens desidert beste utsikt. Pynt opp båten til bryllup, og gjør festen til noe helt unikt! Båteierne i bookbaat.no er lommekjente i Oslofjordens fine nett av øyer, holmer og skjær, og hjelper dere med å skape drømmebryllupet!

Bryllup med byens vakreste utsikt

Ta med gjestene på en bryllupsreise ombord en av våre båter! Vi garanterer byens beste utsikt og et helt unikt konsept. Pynt opp båten eller skuta til bryllup, og gjør festen til noe helt unikt! Sammen med en erfaren skipper planlegger dere drømmebryllupet, og velger både rute, mat, drikke og tidsplan etter egne preferanser og behov.

Drømmebryllup til sjøs

Gjestene hentes i valgfri havn, og deretter går turen ut til sjøs. Brudeparet velger selv om de vil ha vielsen ombord, eller ankre opp, og kanskje gå i land? Flere av fjordens lune viker er perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid – før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning, og skreddersyr turen sammen med brudeparet.

Perfekt båt for ditt bryllup

Bookbaat.no samler Oslo’s båteiere på samme plattform, og gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til eventer, arrangementer og firmaturer på Oslofjorden.

Share

En flytende bryllupsfest

I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finnes det for eksempel uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp, og kanskje gå i land? Dette er også perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid, mens gjestene ser solen kaste gullglans over havet og skjærgården på alle kanter.

Bryllup på Oslofjorden

Bli med på båt i Oslofjorden og få en uforglemmelig aften. Vi skreddersyr arrangementer for bedrifter, private grupper og selskaper av alle størrelser. Alt du trenger å gjøre er å stå for invitasjonen, så tar vi oss av resten!

Velkommen

Book perfekt båt til ditt arrangement direkte fra båteier!

Kontaktpunkter

booking@bookbaat.no

+47 22 83 30 30

Sosiale medier

Instagram

Facebook