(Eksl. mva)

M/Y WICKY

Luksuriøs motoryacht!

pris

7500,-

PR TIME

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

12

Anbefalt antall gjester

12

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

Underholdning

 

Praktisk informasjon

Om | M/Y WICKY

 

Luksuriøst, elegant og komfortabelt. Ta med deg opptil 12 personer om bord vår 75 fots yacht og nyt god mat og drikke. Vi kjører med alt fra private familieselskaper til firmaturer og utdrikningslag. Har du en anledning du vil gjøre ekstra spesiell så er dette turen for deg! Vi gjør alt for at våre gjester skal føle seg velkommen om bord – dette er tross alt din båt til odel og eie i tiden du leier den. Våre kapteiner er utadvendte og klare til å vise deg det beste fjorden har å by på.

 

 

 

 

Nyt dagen på flybridgen eller på akterdekk hvor vi kan dekke på til opptil 12 personer. Len deg tilbake på en av våre solsenger etter et avkjølende bad i Oslo’s største basseng!

 

 

Ønsker du fart og spenning har vi i tillegg både RIB og Vannscooter

for de edrue og med båtførerprøven.

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

4300,-