(Eksl. mva)

M/Y ORIZABA

perfekt for firmaturer MED mindre grupper!

pris

4 300

PR TIME ,-

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

Om | M/Y Orizaba

Den perfekte båten for firmaturer for mindre grupper.

M/Y Orizaba er en klassisk motoryacht på 53 fot. Båten har god plass for mindre grupper, og brukes av både bedrifter og private. M/Y Orizaba har også en stor flybridge med panoramautsikt.

 

Vi kan dekke på til 12 personer ved same bord, og tilbyr alt fra en lettere buffet til hyggelige middager.

 

Båten egner seg meget godt til representasjons-anledninger.

 

 

Praktisk informasjon

12

Anbefalt antall gjester

12

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

Underholdning

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

4300,-