en deilig trebåt - TIL ALLE SLAGS TURER!

(Eksl. mva)

TREBÅTEN M/S PLENTY:

5700 kr

pr. time

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

Om | M/S PLENTY

VI GIR DEG DEN GODE FØLELSEN PÅ FJORDEN...

 

Plenty er en deilig trebåt. Skuta ble nyrestaurert i 2010 og er meget attraktiv. Hun er svært populær til firmaturer, kundeturer og representasjon for inntil 60 passasjerer. Som navnet tilsier er det godt med plass til dine gjester ombord. Maten kan nytes både på dekk eller i salongen. Selv fra salongen er det god utsikt til livet på fjorden. Båten har meget god plass på hoveddekket, hvor man enkelt kan trekke over et tak og sidevegger. Salongen er lys og intim og har en stor bar med alle rettigheter.

30 - 60

Anbefalt antall gjester

60

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Båten har egen grillmeny, maten grilles på fordekk.

 

Grillmeny 1

Marinert entrecote, hvitløkspølser, kyllinglår, BBQ saus, bakt potet med kryddersmør, sommersalat og dressing. 410,- pluss MVA

 

Grillmeny 2

Helgrillet indrefilet av okse, bratwurst, valgfri saus, bakt potet med kryddersmør, sommersalat og dressing. 460,- pluss MVA

 

Grillmeny 3

Spearribs, nakkekoteletter, pølser, BBQ saus, potetsalat, sommersalat, dressing. 380,- pluss MVA

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

 

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

5500,.

  •