booking@bookbaat.no

VÅRE BÅTER - velg din favoritt!

Båteierne bak bookbaat.no kan sammen tilby en rekke unike båter for ulike behov - både når det gjelder antall passasjerer og turtype.

 

Sommerfest, bedriftsarrangement eller ekspedisjon med de nye på jobben? Vi har noe for enhver, og tar dere gjerne med på ein reise på Oslofjorden.

 

Riktig båt for deres arrangement

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem - uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Ønsker du en privat tur på fjorden med en mindre gruppe passasjerer, eller er behovet for plass større i det dere trenger selskapslokaler til jobbfesten før sommerferien?

 

En båt/skute for enhver anledning

Kanskje vil dere gjøre festen til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov - vi har båten dere ser etter. Husk bare å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!