booking@bookbaat.no

LEIE BÅT til ARRANGEMENT I OSLO?

Bookbaat.no samler Oslo´s båteiere på samme plattform, og gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til arrangementer, firmaturer og selskap på Oslofjorden.

 

Sommerfest, firmatur, representasjon, bryllup eller ekspedisjon med jobbens nyansatte? Vi har båter og seilskuter for enhver anledning og passasjeromfang, og drar gjerne ut på Oslofjorden med både bedrifter og private arrangement. Alle våre båter har full besetning og mat- og drikkeservering, alltid skreddersydd for kundens arrangement.

 

Perfekt båt på perfekt dato

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem - uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!

 

Leie båt eller skute

Kanskje vil dere gjøre festen til en seile-ekspedisjon, og sette seil før dere inntar et bedre måltid i en lun vik i Oslofjorden? Kanskje vil dere sende bedriftens nyansatte på en teambuilding-tur med opplegg i havnene underveis? Uansett behov - vi har båten dere ser etter, og kan skilte med både operative seilskuter og lekre motorbåter med masse sjarm.