booking@bookbaat.no

Oslo - FJORDTUR BLANT ØYENE

En fjordtur på Oslofjorden gir mange muligheter! Fjordens utallige små øyer og spennende skjærgård gjør sommerfesten med jobben til en visuell reise.

 

Båteierne i Bookbaat ønsker å gi Oslo-baserte bedrifter og private grupper en unik tilgang til Oslofjordens idyll, og drar gjerne ut på fjordtur. Gjør sommerfesten eller representasjonen til en reise på fjorden! Ombord våre båter serveres deilig mat og drikke fra en rik meny, gjerne mens vi ankrer opp i en lun vik. Utsikten fra våre "flytende restauranter" vil unektelig utkonkurrere de fleste av byens mange restauranter, og gjør arrangementet til en frisk, visuell pustepause fra hverdagens kjas og mas.

 

Antall passasjerer på fjordtur

Båtene og skutene varierer i størrelse og stil, og rommer både store og små selskaper med ulike antall passasjerer. Book tidlig, så sikrer dere favorittbåten til ønsket dato for arrangementet!

 

Mat og drikke på båtcharter

Våre menyer bogner av spennende retter og ulike typer drikke. Og hvilken restaurant kan skilte med vakrere utsikt enn en seilskute eller båt på Oslofjorden?

  •