FJORDCRUISE I OSLO!

Inviter til en eventyrlig sommerfest i Oslo!

Det er fantastisk deilig og forfriskende med en tur på sjøen! Og når anledning er en ordentlig sommerfest, så kan det jo knapt bli bedre!

 

Du har anledningen; vi byr på omgivelsene!

 

Vi har alle utallige anledninger til å invitere til en sommerfest i Oslo! Og det er få ting som kan slå en kveld med god mat og partystemning sammen med kollegaer eller venner i storslagne omgivelser! Mens båten glir gjennom havet og solnedgangen sørger for stemningsbelysningen vil garantert alle feststemte fryde seg på DIN sommerfest.

 

 

Hva er din anledning?

 

All Inclusive!

Her på bookbåt.no tilbyr vi nettopp dette! Våre 9 tilgjengelige båter og skuter tilrettelegger for deg og ditt følge når dere skal planlegge deres sommerfest. Vi har gode og varierte catering-tilbud i verdensklasse, alle rettigheter og passende lokaliteter om selskapet er 10 eller 300, eller noe midt imellom.

 

 

Kveldens bukt

Selv om vi (dessverre) ikke kan forutsi været, så kan vi love at skipperen kjenner Oslofjorden og alltid velger ei passende bukt hvor båten vil ligge i ro mens dere inntar et velsmakende måltid. Og kanskje frister det med et kveldsbad i solnedgangen for noen og enhver?

 

 

En båt for deg!

 

Med et utvalg fra majestetiske seilskuter til tradisjonsrike partybåter ligger alt til rette for at du kan tilby en original og eventyrlig  sommerfest i Oslo. Vi kan dekke langbord på dekk eller småbord i salongen. Dansegulvet kommer også frem når kvelden blir litt på hell. I det hele, en sommerfest som vil bli husket i lang tid fremover!

 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Vi  gleder oss til å bistå deg og gjengen med å skreddersy et opplegg som passer deres drøm for ÅRETS sommerfest i Oslo. Så klikk deg videre og les mer om den enkelte båten i linkene under og kontakt oss umiddelbare for et uforpliktende tilbud.

 

  •                                                               

FJORDCRUISE OSLO

  •