booking@bookbaat.no

BRYLLUP PÅ BÅT | OSLO / OSLOFJORDEN

Gjør BRYLLUPET til en reise MELLOM HOLMER OG ØYER! Ta med gjestene på en bryllupsreise ombord en av våre båter. Båteierne bak bookbaat.no garanterer perfekt båt for ditt drømmebryllup, og byens desidert beste utsikt.

 

Pynt opp båten til bryllup, og gjør festen til noe helt unikt! Båteierne i bookbaat.no er lommekjente i Oslofjordens fine nett av øyer, holmer og skjær, og hjelper dere med å skape drømmebryllupet!

 

Drømmebryllup til sjøs

Gjestene hentes i valgfri havn, og deretter går turen ut til sjøs. Brudeparet velger selv om de vil ha vielsen ombord, eller ankre opp, og kanskje gå i land? Flere av fjordens lune viker er perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid – før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning, og skreddersyr turen sammen med brudeparet.

 

Perfekt båt for ditt bryllup

Bookbaat.no samler Oslo´s båteiere på samme plattform, og gjør det enkelt for deg å leie både båter og seilskuter til eventer, arrangementer og firmaturer på Oslofjorden. Se priser for båtleie ved å trykke på ønsket båt. Pris for servering og drikke finner du i våre menyer.

 

Båteiernes eget bookingselskap

Da båteierne i bookbaat.no gikk sammen, var målet å skape en oversiktlig og trygg plattform hvor kunden kunne booke båtene direkte fra dem - uten fordyrende mellomlegg. Flere og flere sluttet seg til, og nå har vi en unik park av båter for ethvert behov og arrangement. Husk å booke så tidlig som mulig, så sikrer dere at favorittbåten er ledig på riktig dato!