booking@bookbaat.no

Bookbaat.no - book direkte fra eier!

Båteierne i bookbaat.no er stolte av å levere service fra øverste hylle når de inviterer deg ombord. På denne siden kan du sikre deg perfekt båt til ditt arrangement, og slippe dyre mellomlegg.

 

Da båteierne bak bookbaat.no slo seg sammen ville de skape en nettside der kundene kunne henvende seg direkte til dem - uten fordyrende mellomlegg. For å sikre at kunden fikk riktig båt til sitt arrangement (alt fra bedriftsfester, sommerfester, representasjon og ekspedisjon til bryllup og dåp) ville de samle seg på en felles side.

 

Enkelt å booke både selskapslokaler og servering

Målet var å skape en oversiktlig plattform hvor man enkelt kan lete seg frem til både båter, mat- og drikkemenyer, og booke flytende selskapslokaler til sitt arrangement. Hvor finner du vel vakrere utsikt enn fra en båt på Oslofjorden?

 

Fjordturer og båtcharter

Hittil har tilbakemeldingene vært overveldende gode, og flere hundre bedrifter og privatpersoner har siden 2016 booket sine favorittbåter til fjordturer gjennom denne siden. Vi er stolte av å invitere hyggelige selskap inn i våre skuter og motorbåter, og gleder oss til mange deilige båtturer på Oslofjorden i årene som kommer!