Båtturer på Oslofjorden

Lurer du på hvor du vil dra, og hvilke ruter du kan velge mellom? Båteierne i "Bookbåt" kjenner hver holme og hvert skjær i Oslofjorden, og veileder deg gjerne. Her har vi samlet en oversikt over våre vakreste stoppesteder og andre bortgjemte juveler i Oslo´s skjærgård. Velbekomme!

VÅRE TIPS TIL SKREDDERSYDDE BÅTTURER PÅ OSLOFJORDEN!

HVA VIL DU

BRUKE OSLOFJORDEN TIL?

_________________________________________________

I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finner du uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp.

 

Dette er i charter-sammenheng perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid - før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning. Kanskje er det til og med varmt nok til å ta et bad?

FESTMIDDAG I EN LUN VIK

Oslofjorden byr på perle etter perle,

og utkonkurrerer de fleste landfaste festlokaler!

SIGHTSEEING - fra øy til øy

De mange små øyene i Oslofjorden er vel verdt et besøk.

 

En populær sightseeing-rute går ofte fra Aker brygge til Operahuset, videre til bl.a. Hovedøya. Deretter går ferden mot Bleikøya, (evt videre til Langøyene), rundt  Gressholmen, og videre forbi Lindøya mot Bygdøy.  Ombord våre båter kan man få servert det man måtte ønske av mat og drikke.

TRANSPORT til / fra

Oslofjordens mange øyer, spisesteder og festlokaler er ofte lett tilgjengelige fra sjøveien.

 

Både bedrifter og privatpersoner booker ofte båter for å sørge for en elegant start og/eller slutt på arrangementet sitt. Vi henter dere der dere ønsker, så festen blir et eventyr - fra start til slutt!

Turen ut til populære Dyna fyr er et eventyr i seg selv. Og for et festlokale!

Middagsbukta er et populært reisemål for bedriftsfester, og flere store skuter samles her i sommersesongen.

SOMMERFEST PÅ FJORDEN!

En firmafest på fjorden er en original og eventyrlig opplevelse. Med matserveiring i toppklasse, og mens byens beste utsikt glir forbi, kan festdeltakerne få en opplevelsesrik kveld av de sjeldne.

Populære Vestfjorden er i charter-sammenheng full av perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid - før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning. Kanskje er det til og med varmt nok til å ta et bad?

  •                                                               

  •