BÅTTUR I OSLO!

Er du klar for en storslagen båttur fra Oslo?

Bookbaat er et av Oslofjordens største selskaper innen booking av båtturer. Eierne sitter på unik kunnskap om Oslofjordens perler, og vet hva som må til for å arrangere den perfekte båttur i Oslo.

 

Vi legger mye innsats i å tilrettelegge for at kundene våre skal få det meste og beste ut av sitt arrangement. Når du bestiller en båttur i Oslo gjennom oss, kan du være sikker på å få kvalitetsleverandører innen alt fra catering, sjømat og drikke. I tillegg samarbeider vi med en rekke trubadurer, vokalister, band DJ,s og stand-up-komikere, noe som er med på å løfte ditt arrangement til en real suksess.

 

Ønsker du…

 

- en opplevelsesrik transportetappe

Når du skal frakte selskapet ditt til et sted ved Oslofjorden, eller en av fjordens mange øyer, finnes det ingen bedre måte å gjøre det på enn langs sjøveien! Opplevelsen begynner i det øyeblikket dere går ombord i båten og kjenner sjøluft fylle lungene. Med en båttur i Oslo på en av våre skuter, får du garantert en opplevelse du sent vil glemme.

 

 

- en eventyrlig båttur

Dere velger selv hvor båten seiler. Hva med en sightseeing fra øy til øy? Eller et velsmakende måltid i Middagsbukta? Dette er et populært reisemål for bedriftsfester og flere store skuter samles her i sommersesongen. Dersom du er av den eventyrlystne typen og er ute etter et adrenalinkick, kan det kanskje friste å prøve seg som mannskap på en av våre tradisjonsrike seilskuter ute på åpent hav.

 

 

- et bryllup utenom det vanlige

Hvorfor ikke kombinere den store dagen med en båttur i Oslo på en av våre vakre båter? Vi garanterer byens beste utsikt og et helt unikt konsept. Du kan velge å tilbringe festen ombord på båten eller legge i land på en av de mange små øyene i Oslofjorden. Disse små øyene er perfekt som bakgrunn for festmåltidet, mens solen synker ned i havet rundt. Ta kontakt med en av våre skippere, så hjelper vi deg med å skreddersy en bryllupsfest tilpasset dine ønsker og visjoner.

 

 

- en annerledes festmiddag

Når anledningen er der og du ønsker å invitere kolleger eller venner til en ekstra spesiell markering, kan vi anbefale å bytte ut de tradisjonelle restaurantlokalene med et festdekket langbord ombord på en av våre båter. Med en båttur i Oslo kan dere nyte et velsmakende måltid med utsikt over fjorden, mens sola går ned i vest.

 

 

- forrykende underholdning

Det er ikke bare maten som sørger for å heve stemningen på festen. Musikk og underholdning er ingredienser i alle uforglemmelige begivenheter og vi har et godt samarbeid med en rekke trubadurer, vokalister, band, DJs og Stand-up-komikere - tilpasset deres ønsker og behov. Velg mellom forrykende sceneshow, fullt band og underholdning tilpasset ditt arrangement.

 

 

Da kan vi tilby:

Om du er på utkikk etter en transportetappe eller båttur på Oslofjorden, har vi i bookbaat.no akkurat det som skal til - 9 velutstyrte båter og skuter står klare til din disposisjon.

 

Blant båtene våre finner du majestetiske seilskuter, tradisjonsrike trebåter og romslige charterbåter. Alle skuter er utstyrt med det du trenger for en vellykket båttur i Oslo, betjent av et hyggelig mannskap. Skipperen selv vil sørge for å føre dere utenom skjær og trygt i havn etter endt seilas!

 

Du kan lese mer om de enkelte båtene eller kontakte oss for et uforpliktende tilbud ved å klikke på linkene under. Vi skreddersyr opplevelsen etter deres ønske og behov, slik at du får en fjordtur i Oslo du alltid har drømt om.

 

Velkommen ombord!

 

 

  •                                                               

  •