FESTMIDDAG PÅ VÅR FLYTENDE RESTAURANT!

(Eksl. mva)

Seilskuten | S/S Vega

6300 kr

pr. time

.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

Om | S/S Vega

En tradisjonsrik skute med fokus på kvalitet.

Hvorfor ikke legge festen til flytende selskapslokaler, og gjøre arrangementet til en reise? På seilskuten S/S Vega kan du nyte skjærgården fra sjøsiden mens vi loffer ut Oslofjorden på leting etter en lun vik hvor vi kan ankre opp. Her inntar gjestene et bedre måltid, mens solen synker i havet. På veg tilbake til byen, er det ofte god stemning med musikk og dans på akterdekket under stjernene!

 

Seilskuta S/S Vega er over hundre år gammel, med magohany-innredning og mye sjel. Mannskapet har over 15 års erfaring med charter i alle byer langs Oslofjorden, og leverer mat og service fra øverste hylle. I hovedsalongen kan vi dekke til 44 gjester, og i akter-salongen til 8. Det er også plass til 65 til bords ute.

40 -

85

Anbefalt antall gjester

98

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

5 700,-

Hvorfor ikke legge festen til flytende selskapslokaler, og gjøre arrangementet til en reise? På seilskuten S/S Vega kan du nyte skjærgården fra sjøsiden mens vi loffer ut Oslofjorden på leting etter en lun vik hvor vi kan ankre opp. Her inntar gjestene et bedre måltid, mens solen synker i havet. På vei tilbake til byen, er det ofte god stemning med musikk og dans på akterdekket under stjernene!

 

Seilskuta S/S Vega er over hundre år gammel, med magohany-innredning og mye sjel. Mannskapet har over 15 års erfaring med charter i alle byer langs Oslofjorden, og leverer mat og service fra øverste hylle.