.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

(Eksl. mva)

6000 kr

pr. time

 

Perfekt for firma- og VIP-turer på fjorden!

M/Y Belle Royal:

Om | M/Y Belle Royal

M/Y Belle Royal er den perfekte båten for firmaturer, underholdning og VIP-turer.

 

M/Y Belle Royal er en eksklusiv motoryacht med innredning i teak og med en intim og varm stue. Ved nedbør kan gjestene kose seg under regntrekk på det fantastiske øverste dekket med panoramautsikt over fjorden! M/Y Belle Royal er den perfekte båten for firmaturer, underholdning og VIP-turer.

15 - 50

Anbefalt antall gjester

50

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

6000