.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

4600 kr

pr. time

(Eksl. mva)

 

EN REPRESENTATIV OG DELIKAT CHARTERBÅT!

TREBÅTEN M/S Cacus

Om | M/S Cacus

En av de mest representative og delikate charterbåtene i Oslofjorden.

Etter å ha vært stasjonert som legeskyssbåt i Havøysund på Finnmarkkysten fra 1968, har M/S CACUS vært representert som charterbåt i Oslofjorden siden 1991. M/S CACUS har blitt en del av bybildet i hovedstaden. Godt vedlikehold har vært eiernes varemerke siden overtakelsen. Mannskapet har lang erfaring og vil kunne møte de fleste ønsker. M/S CACUS gjennomgår regelmessig kontroll av sjøfartsdirektoratet, DSB og teledirektoratet. Alt crew i sikkerhetsbemanningen har gjennomgått sikkerhetskurs etter STCW 95. Gjennom OYF holder vi oss hele tiden oppdatert om sikkerhet og nye krav som stilles til bransjen. Vi får mange positive tilbakemeldinger gjennom året og har fornøyde kunder.

40

Anbefalt antall gjester

50

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

4600,-