.

  booking@bookbaat.no

    +47 22 83 30 30

(Eksl. mva)

6400 kr

pr. time

 

DEN PERFEKTE BÅTEN FOR ULIKE BEDRIFTSTURER

M/S Atlantic Sun

Om | M/Y Atlantic Sun

50 - 100

Den ideelle båten for VIP-turer, representasjoner, kurs & konferanser, sommerfest, firmaturer og fjordcruise.

 

Den ideelle båten for VIP-turer, representasjoner, kurs & konferanser, sommerfest, firmaturer og fjordcruise.

 

To intime salonger og en fantastisk flybridge. Panoramautsikt over hele fjorden, samtidig som gjestene sitter lunt og komfortabelt og i le for vær og vind.

Anbefalt antall gjester

100

Maksimalt antall gjester

Mat- og drikke

 

Underholdning

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Turen starter til vanlig på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er i tråd med kundens ønsker. Når alle er ombord, drar vi ut på fjorden, forbi holmer og skjær, med dagens destinasjon som mål. Styrmannen vil som oftest ha anbefalt en løype i forkant, i dialog med arrangementsansvarlig. Deretter nytes mat og drikke, før turen hjem starter, og vi dropper til slutt av gjestene på samme sted som de kom på.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til, og kan gjerne benytte seg av båteiers lange erfaring med å skreddersy arrangement på fjorden. Ta gjerne med egne spillelister som kan spilles over våre lydanlegg!

Det kan også være hyggelig å skape et tema gjennom pynt og rekvisitter. Vi har mikrofon, dersom det er behov for å kommunisere med alle gjestene samtidig. Det er spiseplikt på våre fartøyer hvis ikke annet er avtalt. Endelig bestilling av mat, drikke etc. må være oss i hende senest 8 dager før arrangementet.

 

Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

Annen viktig informasjon

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no

Pris pr. time

6400,-