BÅTTUR I OSLO!

.

   booking@bookbaat.no

   +47 22 83 30 30

Er du klar for en storslagen båttur fra Oslo?

Ønsker du…

- en opplevelsesrik transportetappe

Når du skal frakte selskapet ditt til et sted ved Oslofjorden eller til ei av fjordens mange øyer så finnes det ingen bedre måte å gjøre det på enn sjøveien! Da begynner opplevelsen i det øyeblikk dere alle går om bord i båten eller skuta og kjenner sjøluften fylle lungene.

 

 

- en eventyrlig båttur

Dere kan selv være med å velge hvor båten seiler. Hva med en sightseeingtur fra øy til øy? Eller et velsmakende måltid i Middagsbukta? Og for de som er ute etter et adrenalinkick kan det nok friste å prøve seg som mannskap på ei tradisjonsrik seilskute ute på åpent hav!

 

 

- et annerledes måltid

Når anledningen er der og du ønsker å invitere kollegaer eller venner til en ekstra spesiell markering så kan vi anbefale å bytte ut de tradisjonelle restaurantlokalene med et festdekket langbord ombord i en av våre båter eller skuter. Mens sola går ned i vest kan dere nyte et velsmakende måltid med utsikt over fjorden.

 

 

Da tilbyr vi:

Om du er på utkikk etter en transportetappe eller båttur så har vi her på bookbåt.no akkurat det som skal til; 9 velutstyret båter og skuter står klare til din disposisjon!

 

Det er majestetiske seilskuter, tradisjonsrike trebåter og romslige charterbåter. Alle våre båter og skuter er velutstyrte og moderne, betjent av hyggelig mannskap. Og skipperen selv vil sørge for å føre dere utenom skjær og trygt i havn etter endt seilas!

Les mer om den enkelte båten eller skuta ved å klikke på linkene under og kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Vi skreddersyr opplevelsen etter deres ønske og behov for en båttur fra Oslo.

 

BOOK

BÅT.NO

Rådhusbrygge 3, Oslo

Telefon: +47 22 83 30 30

Mail: booking@bookbaat.no